bemanning og rekruttering innen industri og produksjon.

Har du behov for personell innen industri og produksjon? Vi har lang erfaring med området, og vet hvor viktig det er med rett kompetanse for å holde hjulene i gang.

learn more

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Bedrifter som jobber innen industri og produksjon vet hvor avgjørende det er å kunne ha en fleksibel og kompetent arbeidsstyre som er klar til å håndtere svingningene i markedet. Vi har lang erfaring med å bemanne til virksomheter som har varierende behov gjennom sesongene. Vi har gode verktøy som håndterer rekrutteringer med et stort volum kandidater, slik at prosessene blir effektive og raske uten at det går ut over kvalitet og resultat. Vi kommer gjerne ut til deg for å presentere løsningene våre, og sammen se på hvordan vi ha bistå deg. 

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Produksjonsbedriftene er i stor endring, og det er viktig for meg å holde meg oppdatert på områdene som påvirker selskapene jeg jobber med. På den måten kan jeg være en best mulig rådgiver, og et bindeledd mellom kandidater og kunde. 

Kathinka Bergerud - seniorkonsulent - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
Mann som kjører truck

slik kan du håndtere kompetansemangel.

En av de største utfordringene for produksjonsbedrifter er kompetansemangel. Vi har lang erfaring med å bistå virksomheter som har store personalbehov. Denne guiden beskriver noen grep du som HR-leder kan gjøre for å være proaktiv og framstå relevant for dine søkere. 

les mer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.