bemanning og rekruttering innen life science.

Innen life science er vi spesialisert på alle stillinger der naturvitenskapelig utdannelse, kunnskap eller erfaring er påkrevd.

vi kjenner markedet og vet hvor kandidatene finnes.

Randstad Life Science har utbredt kunnskap om life-science industrien i Norge. Vi kjenner derfor til hvor de beste kandidatene finnes og hvordan man på best måte starter en dialog med disse. Med god innsikt i spesialiststillinger kan vi raskt utarbeide en nøye tilpasset rekrutteringsprosess. Vi opplever at oppdragsgivere har forskjellig grad av rekrutteringskompetanse, derfor hjelper vi gjerne til på deler av prosessen. 

Vi på Randstad Life Science leter etter de skarpeste naturviterne. vi leter etter de som vil utvikles og som kan gjøre en forskjell. Vi leter etter de som skiller seg ut fra mengden. 

Randstad har avtaler og samarbeid med noen av de største aktørene innen life-science industrien i dag.

For våre kunder er det en merverdi at vi har bransjeerfaring og forstår fagterminologien. Dette sparer mye tid og gjør at vi kan utfordre kandidater på fagkunnskap og ha meningsfulle diskusjoner med våre kunder.

Thomas Kongsvik - rekrutterer - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post care@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.  

randstad-bloggen

mangfold som driver av innovasjon og endring.

mangfold som driver av innovasjon og endring.

02.08.2021

Et selskaps employer brand bør reflektere at bedriften har en inkluderende og mangfoldig arbeidsstyrke. En av hovedgrunnene til dette er at kandidater i stadig større grad ønsker å jobbe f

disse 20 selskapene vil nordmenn helst jobbe for.

disse 20 selskapene vil nordmenn helst jobbe for.

08.06.2021

I et krevende arbeidsliv er det viktig å stå fram som en attraktiv arbeidsgiver. Employer branding er satt på kartet i stadig flere bransjer, noe som gjenspeiles på topplisten til Randstad

er dine ansatte klare for fremtiden?

er dine ansatte klare for fremtiden?

06.06.2021

Skal du fremtidssikre organisasjonen og holde den relevante i en verden i rask endring må du holde tritt med trendene som vil forme fremtidens arbeidsliv.

NRK landets mest populære arbeidsplass.

NRK landets mest populære arbeidsplass.

27.05.2021

NRK er stemt frem som landets mest attraktive arbeidsplass i Randstad Employer Brand Research 2021. Omlag 4000 norske arbeidstakere deltok i undersøkelsen som sendte statskanalen til

les mer