bemanning og rekruttering innen markedsføring og kommunikasjon.

Hvis du lykkes med å engasjere kundene og skape et godt omdømme vil virksomheten din mest sannsynlig gjøre det bra. For å få til dette er det avgjørende at du har de rette medarbeiderne. 

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Er du opptatt av god kommunikasjon, både med markedet og med dine ansatte? Vi vet hvor viktig dette er for dagens bedrifter og jobber dedikert med å finne den beste til nettopp ditt selskap.

Våre rådgivere vet hvor viktig det er å forstå nettopp ditt selskap og din selskapskultur for å lykkes med denne typen stillinger. Har du et varig eller midlertidig behov innen markedsføring eller kommunikasjon, ta kontakt for en uforpliktende prat.

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Jeg er opptatt av å behandle alle med respekt og forståelse. Dette gjelder både kunder og kandidater. Derfor gjør jeg alltid mitt ytterste for å finne gode løsninger for alle parter. 

Linn Falao Welin - seniorkonsulent - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.