bemanning og rekruttering innen personal og HR.

learn more

derfor finner vi de beste HR-medarbeiderne

HR og personal er en av de viktigste funksjonene i bedrifter som ønsker å vokse, og en viktig støtte for ledere som ønsker å nå sine mål. 

Som verdens største HR-selskap vet vi hva det handler om. Vi har et bredt nettverk av kvalifiserte medarbeidere og har lang erfaring med å tilsette rett spesialist inne HR til rett utfordring. Vi jobber med engasjerte medarbeidere som er vant til å sette seg inn i nye bedrifter og virksomheter.

Har du et akutt behov eller mer langsiktige planer, ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat. Husk det er lettere for oss å hjelpe deg den dagen behovet oppstår om vi allerede kjenner til hvordan du driver din virksomhet.

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Vi sikrer god oppfølging i alle ledd for at både vikaren og kunden skal føle seg sett og ivaretatt. Jeg jobber hver dag for å holde meg oppdatert på lokalmarkedet og bransjens retningslinjer for å kunne være en dyktig, trygg og langsiktig rådgiver for våre kunder.

Camilla Østersund - teamleder
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.