bemanning og rekruttering innen salg.

For at du skal nå dine mål kreves det at salgsavdelingen er bemannet med engasjerte og dyktige selgere. Vi er spesialister innenfor rekruttering og bemanning av selgere og salgsledere.

les mer

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Som du vet, påvirkes selskapets salg av en rekke eksterne faktorer som ofte er utenfor selskapets egen kontroll. Du vil likevel lykkes med å generere flere potensielle kunder og øke sjansene for mersalg dersom du har et godt og velfungerende salgsteam.

Det er selgerne som avgjør om virksomheten din vil vokse med den hastigheten du har tenkt. Derfor er det viktig å sikre at du har de riktige ansatte på plass. Ikke la konkurrentene vinne markedsandeler bare fordi de har den beste salgsorganisasjonen.

Det er her vi kan hjelpe. I Randstad er vi spesialister på bemanning og rekruttering av selgere innenfor alle bransjer. Vi er fleksible, har et stort nettverk og fremfor alt kan vi selge. På denne måten har vi de rette forutsetninger for å finne rett selger til organisasjonen din.

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Innenfor salg er det avgjørende å finne kandidaten som best matcher kundens behov. Kartleggingen i forkant, våre dokumenterte prosesser og brede nettverk er alle nøkkelfaktorer som gjør at vi kan skape gode resultater til beste for både kunde og kandidat. 

Cathrine Torsvik - regionaldirektør - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.