gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Som du vet, påvirkes selskapets salg av en rekke eksterne faktorer som ofte er utenfor selskapets egen kontroll. Du vil likevel lykkes med å generere flere potensielle kunder og øke sjansene for mersalg dersom du har et godt og velfungerende salgsteam.

Det er selgerne som avgjør om virksomheten din vil vokse med den hastigheten du har tenkt. Derfor er det viktig å sikre at du har de riktige ansatte på plass. Ikke la konkurrentene vinne markedsandeler bare fordi de har den beste salgsorganisasjonen.

Det er her vi kan hjelpe. I Randstad er vi spesialister på bemanning og rekruttering av selgere innenfor alle bransjer. Vi er fleksible, har et stort nettverk og fremfor alt kan vi selge. På denne måten har vi de rette forutsetninger for å finne rett selger til organisasjonen din.

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

General