bemanning og rekruttering varehandel.

Vi vet at turnover er ekstra høy innen varehandel. Rett kandidat på rett plass er dermed ekstremt viktig. Vi hjelper deg å finne rett person til jobben.

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Du som jobber innen varehandel har sikkert opplevd at det er vanskelig å få tak i flinke medarbeidere. De ansatte er ofte kundenes første møte med virksomheten din, og det er helt avgjørende for at du skal lykkes at du har flinke folk som jobber for deg. Ikke bare medfører det økt salg, det vil også gjøre deg mer effektiv og kundene mer fornøyd.

Alle bedrifter er avhengig av de beste medarbeiderne for å nå sine mål. Vi har et stort nettverk av kandidater som vi kan presentere for deg enten du søker en generalist eller en spesialist, nyutdannet eller en med lang fartstid.

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Varehandel er et område i enorm utvikling, der både kundeservice, teknologi og fagkunnskap er viktig. I Randstad har vi et stort nettverk med kandidater som har kompetansen som bidrar til at kundene våre lykkes. 

Monika Hager - direktør staffing - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

hvordan rekruttere butikkmedarbeidere?

Retail er en av områdene der det er aller størst turnover, så konkurransen er stor. Ikke bare har du en utfordring i forhold til å ansette, men også med å beholde de beste medarbeiderne. Du må derfor også ha dette i bakhodet når du ansetter. Det er ingen hemmelighet at flertallet av kandidatene du har å velge mellom ser på butikkjobben kun som et første steg på karrierestigen.

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.