kontakt

Luramyrveien 40

400 21 400
stavanger@randstad.no

postadresse

Luramyrveien 40
4313 Sandnes

Bemanning og rekruttering Stavanger

Randstad Stavanger er et bemanningsselskap som tilbyr både bemanning, rekruttering og vikarer innen alle fagområder. Vi har i et stort nettverk av konsulenter og vikarer, og våre dyktige medarbeidere har hjulpet så vel lokale som globale virksomheter med å bemanne og finne riktig kompetanse i en årrekke.

Vi slo oss sammen med Proffice i 2015, og i november 2016 byttet vi navn, slik at alle kontorene våre nå går under Randstad-navnet.

Randstad Stavanger ligger sentralt plassert Luramyrveien på Forus. Vi er en veletablert leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester innen lager og logistikk, kontor og administrasjon, kundeservice, og salg, for å nevne noen. Vi har sertifiserte rådgivere som bistår selskap i endring med omstilling og outplacement. I Stavangerregionen er vi også tilstede ved våre spesialistavdelinger i Dfind. Les mer om tjenestene til Dfind her.

Vi leverer dyktige vikar-og konsulenttjenester i Stavangerregionen og Rogaland innen de fleste bransjer, og har mange attraktive firmaer på vår kundeliste.

Stikk gjerne innom for en prat med en av våre ansatte som alle har lang erfaring fra bransjen.