bemanning og rekruttering stavanger.

kontakt

Luramyrveien 40
4313 Sandnes

Telefon +47 400 21 400
stavanger@randstad.no

postadresse

Luramyrveien 40
4313 Sandnes

bemanning og rekruttering stavanger.

Randstad i Stavanger tilbyr bemanning, rekruttering og vikarer innen alle fagområder. Vi har i et stort nettverk av konsulenter og vikarer, og våre dyktige medarbeidere har hjulpet så vel lokale som globale virksomheter med å bemanne og finne riktig kompetanse i en årrekke.

I 2015 slo vi oss sammen med Proffice, og i november 2016 byttet Proffice offisielt navn, slik at alle våre kontorer nå går under navnet Randstad!

Randstad Stavanger ligger sentralt plassert Luramyrveien på Forus. Vi er en veletablert leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester innen lager og logistikk, kontor og administrasjon, kundeservice, og salg, for å nevne noen. Vi har sertifiserte rådgivere som bistår selskap i endring med omstilling og outplacement. I Stavangerregionen er vi også tilstede ved våre spesialistavdelinger i Dfind. Les mer om tjenestene til Dfind her.

Vi leverer dyktige vikar-og konsulenttjenester i Stavangerregionen og Rogaland innen de fleste bransjer, og har mange attraktive firmaer på vår kundeliste.

Ønsker du å komme i kontakt med oss. Legg inn en forespørsel eller kontakt oss på epost, stavanger@randstad.no eller telefon +47 400 21 400