bemanning og rekruttering i trondheim.

kontakt

Kjøpmannsgata 61
7011 Trondheim

Telefon 400 21 400
trondheim@randstad.no

postadresse

Kjøpmannsgata 61
7011 Trondheim

bemanning og rekruttering i trondheim.

Randstad i Trondheim tilbyr bemanning, rekruttering og vikarer innen alle fagområder. Vi har i et stort nettverk av konsulenter og vikarer, og våre dyktige medarbeidere har hjulpet så vel lokale som globale virksomheter med å bemanne og finne riktig kompetanse i en årrekke.

I 2015 slo vi oss sammen med Proffice, og i november 2016 byttet Proffice offisielt navn, slik at alle våre kontorer nå går under navnet Randstad!

Randstad i Trondheim ligger sentralt til på vakre Solsiden, mellom Solsiden kjøpesenter og Portalen. I samme lokaler finner du også være kollegaer i spesialistselskapet Dfind. For å lese mer om hva Dfind tilbyr, klikk her.

Vi tilbyr løsninger innen bemanning, rekruttering og omstilling. Våre kunder finnes både innen private og offentlige bedrifter og organisasjoner. I dag er vi nærmere 10 000 medarbeidere og har cirka 80 kontorer i Norden.

Ønsker du å komme i kontakt med oss. Legg inn en forespørsel eller kontakt oss på epost, trondheim@randstad.no eller telefon +47 400 21 400