Executive search - Lederrekruttering | Randstad | Randstad

executive search tar rett kompetanse på alvor.

Benytt gjerne magefølelsen, men ikke når du rekrutterer. Rekruttering er en langsiktig og verdifull investering. Vi finner de beste lederne.

kontakt oss

Executive search og selection håndteres av vårt spesialistselskap, Dfind. Dfind har rekruttert til ledende stillinger i flere tiår, innen både offentlig og privat sektor. Våre oppdragsgivere er alt fra store konsern til mindre bedrifter, over hele landet.

Vi er en trygg og strategisk samarbeidsparter som bidrar til å utvikle deres organisasjon gjennom å finne fremgangsrike ledere med de egenskapene og den kompetansen deres bedrift behøver. Dfind har lang erfaring med å analysere virksomheter og utfra det skape en omfattende og treffsikker kravprofil, som vil bidra til å finne rett person til din bedrift.

En viktig del av vår prosess er å være rådgivende og utfordre deg gjennom hele prosessen. Våre senior rekrutteringskonsulenter er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål. De har også lang erfaring med bruk av personlighets- og evnetester. På denne måten sikrer vi at kandidaten virkelig er den riktige for din bedrift. Utover dette oppfattes vi som en seriøs partner for kandidater som søker nye arbeidsmuligheter. For oss er det viktig å ha fokus på at alle kandidater blir riktig ivaretatt og vi jobber for at kandidaten skal få en så god opplevelse som mulig på vei til sin nye jobb. Vi streber etter at også de som ikke får jobben skal sitte igjen med et godt inntrykk av prosessen og selskapet.

Lederrekruttering – slik gjør vi det

Vår omfattende rekrutteringsprosess starter alltid med en grundig behovsanalyse. Vi forsikrer oss om at vi forstår både ditt behov og hvilke utfordringer og muligheter som ligger i stillingen vi rekrutterer til.

Sammen med relevante beslutningstakere fra dere gjør vi en grundig behovsanalyse der vi går gjennom oppdragets karakter og kravprofilen til stillingen. Det er viktig for oss slik at vi blir kjent med hvilke vurderinger virksomheten gjør og bedriftens kultur.

Etter behovsanalysen er ferdigstilt foreslår vi en fremgangsmetode. Ettersom alle stillinger er ulike er det ikke nødvendigvis en fremgangsmåte som er best for alle type stillinger. For noen stillinger holder det med annonsering, mens for andre stillinger så lønner det seg med ren search. Innimellom er den beste løsningen å kombinere både search og annonsering.

I de tilfellene vi velger å gå for annonsering bestemmer vi oss sammen for valg av medie, samt uforming av annonse og publisering. Vi kan tilby markedets beste eksponering i digitale kanaler.

Når vi har funnet aktuelle kandidater gjennomfører vi intervjuer, i tråd med vår kvalitetssikrede intervjumetodikk, gjennom en kompetansebasert tilnærming. Deretter gir vi en muntlig og skriftlig presentasjon av relevante kandidater gjennom CV, karakterer, bakgrunnskontroller og referanser.

Vi jobber med kvalitetssikrede tester, grundig referansetagning, samt bakgrunnskontroll av de utvalgte kandidatene. Våre rekrutteringskonsulenter er sertifiserte innen blant annet OPQ, Verify, MQ, MAP, Matrigma og Hogans. Ved behov har vi også mulighet til å utføre Assessio-tester. Sammensetningen av testing, referansesamtaler og bakgrunnskontroll skal gi deg som rekrutterer en trygghet for å ta den beste beslutningen.

For å sikre kvaliteten i våre prosesser følger vi alltid opp rekrutteringen med både kunde og kandidat etter oppstart av arbeidsforholdet.

Rekruttere personell – kvalitetssikret, med garantier

En vellykket rekruttering innebærer ikke bare en ny medarbeider. Den innebærer også at du får inn den kompetansen, erfaringen og de ideene som bidrar til at ditt selskap skal utvikles. Hver nyansettelses du gjør er en viktig investering som må sikre rett person på rett plass. Rekrutteringsprosessen innebærer også at du får mulighet til å skape gode relasjoner med kandidater, også de som ikke ansettes.

Rekruttering bygger på kunnskap, erfaring, metodikk og engasjement. Dfind benytter en kvalitetssikret rekrutteringsprosess, et stort nettverk, erfarne samarbeidspartnere, samt en  annonsepakke for å finne de beste profilene for din virksomhet.

Vi sikrer at alle søkere får en god opplevelse av rekrutteringsprosessen, og deres selskap. Våre rekrutteringskonsulenter har selv lang arbeidserfaring fra de områdene de rekrutterer til , og er en verdifull ressurs for å kartlegge ditt rekrutteringsbehov og for å finne riktig kompetanse.

Om du velger å kjøre rekrutteringsprosessen selv, men behøver avlastning så støtter Dfind deg med eksempelvis search, CV-utvalg, bakgrunnskontroll, kurs i intervjuteknikk, second opinion og kvalifiserte personbedømminger.

tilbake til oversikten over våre tjenester

fagområder - karusell.jpg

på jakt etter kompetanse?

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

våre fagområder

kontakt oss

kontakt oss.

Ønsker du å vite mer om hva Randstad kan gjøre for deg og din virksomhet? Kontakt vårt sentralbord på telefon 400 21 400 eller send inn en forespørsel via linken under.

 

send en forespørsel

workforce360

  • det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene
    det handler ikke bare om CV-en: slik velger du de beste kandidatene Hvis de rekrutteringsansvarlige har problemer med å finne ut hvilke kandidater som er best egnet, kan det hende de trenger mer informasjon – informasjon som ikke finnes i en vanlig CV. CV-en er fortsatt en viktig oppsummering av kandidatenes yrkeserfaring, men dagens hyper-oppkoblede miljø gir mye mer informasjon. Her får du noen tips til hvordan du kan finne ut hva som finnes på nett.
  • dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter.
    dette kan være årsaken til at medarbeiderne dine slutter. Er du ute etter de beste medarbeiderne på markedet? Mange av dem er allerede hos deg,men hvordan sørger du for at de er fornøyde? De beste medarbeiderne kan bli i bedriften i mange år eller hele tiden se etter nye muligheter, slik at de slutter etter kun kort tid. Hvordan kan du sørge for at de beste medarbeiderne forblir hos deg? Du bør ta en grundig titt på hvordan bedriften anerkjenner og engasjerer medarbeiderne.
  • vær kreativ for å finne kreative kandidater.
    vær kreativ for å finne kreative kandidater. Som arbeidsgiver har du lest gjennom utallige CV-er, og de blir bare mer og mer like. Det kan være en utfordring å finne kandidatene som skiller seg ut, men du vet at de riktige personene har unike egenskaper som vil hjelpe bedriften med å løse problemer, engasjere medarbeiderne sine og styrke bedriftskulturen. Så hvordan kan du lokke de riktige kandidatene til din bedrift? Ta en titt på disse enkle tipsene for å få bedre resultater