Executive search - Lederrekruttering | Randstad | Randstad

executive search

Nøkkelen til suksess og lønnsomhet er å ansette rett person til rett sted, spesielt i ledende stillinger. Med dyktige og engasjerte konsulenter, en kvalitetssikret prosess og omfattende nettverk hjelper vi deg å lykkes.

executive search

Executive search og selection håndteres av vårt spesialistselskap, Dfind. Dfind har rekruttert til ledende stillinger i flere tiår, innen både offentlig og privat sektor. Våre oppdragsgivere er alt fra store konsern til mindre bedrifter, over hele landet.

Vi er en trygg og strategisk samarbeidsparter som bidrar til å utvikle deres organisasjon gjennom å finne fremgangsrike ledere med de egenskapene og den kompetansen deres bedrift behøver. Dfind har lang erfaring med å analysere virksomheter og utfra det skape en omfattende og treffsikker kravprofil, som vil bidra til å finne rett person til din bedrift.

En viktig del av vår prosess er å være rådgivende og utfordre deg gjennom hele prosessen. Våre senior rekrutteringskonsulenter er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål. De har også lang erfaring med bruk av personlighets- og evnetester. På denne måten sikrer vi at kandidaten virkelig er den riktige for din bedrift. Utover dette oppfattes vi som en seriøs partner for kandidater som søker nye arbeidsmuligheter. For oss er det viktig å ha fokus på at alle kandidater blir riktig ivaretatt og vi jobber for at kandidaten skal få en så god opplevelse som mulig på vei til sin nye jobb. Vi streber etter at også de som ikke får jobben skal sitte igjen med et godt inntrykk av prosessen og selskapet.

Lederrekruttering – slik gjør vi det

Vår omfattende rekrutteringsprosess starter alltid med en grundig behovsanalyse. Vi forsikrer oss om at vi forstår både ditt behov og hvilke utfordringer og muligheter som ligger i stillingen vi rekrutterer til.

Sammen med relevante beslutningstakere fra dere gjør vi en grundig behovsanalyse der vi går gjennom oppdragets karakter og kravprofilen til stillingen. Det er viktig for oss slik at vi blir kjent med hvilke vurderinger virksomheten gjør og bedriftens kultur.

Etter behovsanalysen er ferdigstilt foreslår vi en fremgangsmetode. Ettersom alle stillinger er ulike er det ikke nødvendigvis en fremgangsmåte som er best for alle type stillinger. For noen stillinger holder det med annonsering, mens for andre stillinger så lønner det seg med ren search. Innimellom er den beste løsningen å kombinere både search og annonsering.

I de tilfellene vi velger å gå for annonsering bestemmer vi oss sammen for valg av medie, samt uforming av annonse og publisering. Vi kan tilby markedets beste eksponering i digitale kanaler.

Når vi har funnet aktuelle kandidater gjennomfører vi intervjuer, i tråd med vår kvalitetssikrede intervjumetodikk, gjennom en kompetansebasert tilnærming. Deretter gir vi en muntlig og skriftlig presentasjon av relevante kandidater gjennom CV, karakterer, bakgrunnskontroller og referanser.

Vi jobber med kvalitetssikrede tester, grundig referansetagning, samt bakgrunnskontroll av de utvalgte kandidatene. Våre rekrutteringskonsulenter er sertifiserte innen blant annet OPQ, Verify, MQ, MAP, Matrigma og Hogans. Ved behov har vi også mulighet til å utføre Assessio-tester. Sammensetningen av testing, referansesamtaler og bakgrunnskontroll skal gi deg som rekrutterer en trygghet for å ta den beste beslutningen.

For å sikre kvaliteten i våre prosesser følger vi alltid opp rekrutteringen med både kunde og kandidat etter oppstart av arbeidsforholdet.

Rekruttere personell – kvalitetssikret, med garantier

En vellykket rekruttering innebærer ikke bare en ny medarbeider. Den innebærer også at du får inn den kompetansen, erfaringen og de ideene som bidrar til at ditt selskap skal utvikles. Hver nyansettelses du gjør er en viktig investering som må sikre rett person på rett plass. Rekrutteringsprosessen innebærer også at du får mulighet til å skape gode relasjoner med kandidater, også de som ikke ansettes.

Rekruttering bygger på kunnskap, erfaring, metodikk og engasjement. Dfind benytter en kvalitetssikret rekrutteringsprosess, et stort nettverk, erfarne samarbeidspartnere, samt en  annonsepakke for å finne de beste profilene for din virksomhet.

Vi sikrer at alle søkere får en god opplevelse av rekrutteringsprosessen, og deres selskap. Våre rekrutteringskonsulenter har selv lang arbeidserfaring fra de områdene de rekrutterer til , og er en verdifull ressurs for å kartlegge ditt rekrutteringsbehov og for å finne riktig kompetanse.

Om du velger å kjøre rekrutteringsprosessen selv, men behøver avlastning så støtter Dfind deg med eksempelvis search, CV-utvalg, bakgrunnskontroll, kurs i intervjuteknikk, second opinion og kvalifiserte personbedømminger.

ønsker du å kontakte oss?

Vil du diskutere personalbehov, eller får mer informasjon om våre tjenster?

Ring oss på +47 400 21 400, eller fyll ut vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Til kontaktskjema