Rekruttering - Finn den beste kandiaten | Randstad | Randstad

rekruttering rett person på rett sted.

Hos oss finner du kompetanse og ressurser som skaper en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, så vel kandidat som kunde.

kontakt oss

rekruttering

Hos Randstad finner du kompetanse og ressurser som skaper en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, så vel kandidat som kunde. En vellykket rekruttering betyr ikke bare en ny medarbeider. Det innebærer også at du får den kompetansen, erfaringen og de ideene som hjelper din virksomhet å vokse. Hver ny ansatt er en viktig investering som må sikre rett person på rett plass. Prosessen er også en viktig mulighet for deg og ditt selskap å skape gode relasjoner - også med de som ikke ansettes.

Ønsker du å lese mer om rekruttering, se vår samleside der du får alle våre best tips, nedlastbare guider og sjekklister. Du finner siden her: Alt om rekruttering

Vårt konsept og forretningside er basert på uttrykket «Spesialister rekrutterer spesialister best». Dette innebærer at våre rådgivere rekrutterer til det fagområdet hun/han har kompetanse og operativ erfaring fra. Dette sikrer at våre kunder opplever oss som en kompetent sparringspartner som ikke bare har solid rekrutteringsfaglig kompetanse, men som også bidrar ved mer fagspesifikke råd og diskusjoner. 

Vi finner de beste kandidatene til stillingen ved å sikre at våre rådgivere er spesialister på både markedet de potensielle kandidatene befinner seg i. Vi har en dyp forståelse for arbeidsoppgavene i rollen de rekrutterer til. Slik vurderes og rangeres kandidatene ut fra et definert kompetansenivå. 

Innen rekruttering kan vi bistå ved behov for:

  • Åpen rekrutteringsprosess med bruk av annonser som virkemiddel
  • Lukkede rekrutteringsprosesser med direkte search av kandidater 
  • Ledelse av større rekrutteringsprosjekter
  • Second opinion
  • Bakgrunnsjekk
  • CV-utvalg
  • Intervjuteknikk

tilbake til oversikten over våre tjenester

fagområder - karusell.jpg

på jakt etter kompetanse?

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

våre fagområder

kontakt oss.

Ønsker du å vite mer om hva Randstad kan gjøre for deg og din virksomhet? Kontakt vårt sentralbord på telefon 400 21 400 eller send inn en forespørsel via linken under.

 

send en forespørsel

kontakt oss

workforce360