Rekruttering - Finn den beste kandiaten | Randstad | Randstad

rekruttering

Vi kan hjelpe deg med en tilpasset og presis rekruttering. Våre godt utviklede og kvalitetssikrede rekrutteringsprosessen tillater oss å finne kandidater som passer dine behov og bedriftskultur best. Enten du vil ha hjelp med hele rekrutteringsprosessen eller deler av den kan vi hjelpe deg å finne dine nye medarbeidere.

rekruttering

Hos Randstad finner du kompetanse og ressurser som skaper en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, så vel kandidat som kunde. En vellykket rekruttering betyr ikke bare en ny medarbeider. Det innebærer også at du får den kompetansen, erfaringen og de ideene som hjelper din virksomhet å vokse. Hver ny ansatt er en viktig investering som må sikre rett person på rett plass. Prosessen er også en viktig mulighet for deg og ditt selskap å skape gode relasjoner - også med de som ikke ansettes.

Vårt konsept og forretningside er basert på uttrykket «Spesialister rekrutterer spesialister best». Dette innebærer at våre rådgivere rekrutterer til det fagområdet hun/han har kompetanse og operativ erfaring fra. Dette sikrer at våre kunder opplever oss som en kompetent sparringspartner som ikke bare har solid rekrutteringsfaglig kompetanse, men som også bidrar ved mer fagspesifikke råd og diskusjoner. 

Vi finner de beste kandidatene til stillingen ved å sikre at våre rådgivere er spesialister på både markedet de potensielle kandidatene befinner seg i. Vi har en dyp forståelse for arbeidsoppgavene i rollen de rekrutterer til. Slik vurderes og rangeres kandidatene ut fra et definert kompetansenivå. 

Innen rekruttering kan vi bistå ved behov for:

  • Åpen rekrutteringsprosess med bruk av annonser som virkemiddel
  • Lukkede rekrutteringsprosesser med direkte search av kandidater 
  • Ledelse av større rekrutteringsprosjekter
  • Second opinion
  • Bakgrunnsjekk
  • CV-utvalg
  • Intervjuteknikk

Ta kontakt, vi brenner for dette og vil gjerne møte nye selskaper som planlegger å ansette

ønsker du å kontakte oss?

Vil du diskutere personalbehov, eller får mer informasjon om våre tjenster?

Ring oss på +47 400 21 400, eller fyll ut vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Til kontaktskjema