rekruttering treffsikkert og kvalitetssikret.

Hos oss finner du kompetanse og verktøyene som skal til for å skape en optimal rekrutteringsprosess. Vi jobber for at vårt samarbeid skal oppleves som trygt og effektivt for alle parter, så vel kandidat som kunde.

book et møte med oss

hvordan lykkes med rekruttering

En vellykket rekruttering betyr ikke bare en ny medarbeider. Det innebærer også at du får den kompetansen, erfaringen og de ideene som hjelper din virksomhet å vokse. Hver ny ansatt er en viktig investering, og det er derfor nødvendig å være sikker på at du får rett person på rett plass. Rekrutteringsprosessen er også en viktig mulighet for deg og ditt selskap å skape gode relasjoner - også med de som ikke ansettes. I Randstad har vi lang erfaring og kvalitetssertifiserte prosesser som sikrer en optimal opplevelse for både kunder og kandidater.

illsustrasjonsbilde fra kontorlandskap

gode grunner til å samarbeide med randstad.

For å få tak i de beste kandidatene må du engasjere de beste rådgiverne. Vi kan fortelle deg hva som er avgjørende for å finne rett person til rett jobb.

les mer

96 % av alle arbeidstakere er enig i at samsvar mellom personlige verdier og selskapets kultur er en nøkkelfaktor for hvor tilfredse de er med å jobbe der.

Randstad Employer Brand Research

på jakt etter kompetanse?

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Vi har erfarne rådgivere som kan hjelpe deg innen de fleste bransjer og fagområder.

våre fagområder