norsk helsevesen vil ta godt imot deg

Mange danske sykepleiere og jordmødre jobber her allerede. Norge har stor mangel på sykepleiere og jordmødre og det norske helsevesenet er vel vant til, og glad for hjelpen, fra dansk helsepersonell.

ledige oppdrag

hvorfor norge og hvorfor randstad care?

Det er stor mangel på sykepleiere og jordmødre i Norge. Samtidig har Randstad Care som bemanningsbyrå avtaler med alle helseforetakene i Norge og tett kontakt med mange kommuner rundt i landet. Vi kan derfor  tilby deg som et stor utvalg av oppdrag over hele Norge, både på sykehus og i den norske kommunehelsetjenesten. Med på kjøpet får du: 

  • god lønn 
  • lønn under sykdom/rett på sykepenger dersom du blir syk* 
  • rett på feriepenger*
  • rett til foreldrepermisjon med lønn*
  • pensjonsavtale
  • gode forsikringsordninger

Det er enkelt for deg å ta oppdrag for Randstad Care. Vi ordner selvsagt bolig for deg. Du får bo med god standard og alene. Du får dekket reise til og fra de konkrete oppdragene du tar. Du får din egen bemanningsansvarlige som følger deg opp før, under og etter oppdrag. Vedkommende hjelper til dersom det i noen av fasene oppstår problemer. Flertallet av våre bemanningsansvarlige er selv utdannet innen helse og har jobbet i sykehus/kommune i Norge/Danmark.  

Samtidig som du får rettigheter som vanlig arbeidstaker i Norge, får du også alle fordelene ved å jobbe som vikar:

  • fleksibilitet: rett til å jobbe når du vil og ta fri når du vil
  • muligheten til å bygge cv gjennom å velge oppdragssteder som gir deg den erfaringen du trenger for å komme dit du vil 
  • du kan skifte jobb ofte uten selv å bruke tid på søkeprosessen
  • oppleve Norge, med alt landet kan by på av fjord, fjell, byer og opplevelser. Husk at vi også har oppdrag på de stedene du leser om i turistbrosjyrene

Vil du vite mer om hvordan det fungerer å være dansk vikar i Norge? Ta kontakt med vår dyktige bemanningsansvarlige, Randi Faarvang. Du finner kontaktinfo nederst på denne siden.

*etter gjeldende norsk lov

vil du vite mer?

bilde av randi

randi faarvang

bemanningsansvarlig

Randi Faarvang er jordmor fra Danmark. Hun har jobbet som jordmor i Norge, men bor nå i Danmark. Dermed er hun den perfekte samarbeidspartneren for danske jordmødre som kan tenke seg å ta i mot nye verdensborgere her i Norge. Som jordmor vet hun hva jobben går ut på, og hun har selv gått gjennom vikarløpet og vet også hva det innebærer. I tillegg har hun jobbet som jordmor-vikar på sykehus i Norge og kjenner forskjellene mellom Norge og Danmark.

Randi er klar til å hjelpe deg til oppdrag i Norge, uansett om du ønsker deg ny jordmorerfaring eller å oppleve vill natur - eller kanskje begge delene?