jobbe som sykepleier

mer enn bare en jobb

Randstad Care har levert personell til Helse-Norge siden 1992. Vi er blant de største selskapene i Norge, og som del av Randstad er vi også blant de aller største i verden. I vår administrasjon finner du mennesker som selv har lang erfaring fra helsevesenet eller bemanning knyttet til dette. I teamet for sykepleiebemanning er vi blant annet to sykepleiere og en intensivsykepleier som nå jobber med å følge deg opp i arbeid for oss. Vi kjenner avdelingene, spesialitetene og de ulike utfordringer du møter i arbeid som vikar. Du vil få den aller beste oppfølging av oss.

Vi har rammeavtaler med sykehus og kommuner over hele landet. Vi trenger flere sykepleiere, spesialsykepleiere og jordmødre.

fleksibilitet

  • Bestem ferien når du vil.
  • Jobb når det passer deg. Du kan jobbe faste helger og turnus, men gjør det når det passer for familien og livet.
  • Mulighet for å prøve ulike arbeidssteder.

trygghet

  • Fast ansettelse med garantilønn er mulig.
  • Minimums grunnlønn i 100% er 470.000 kr for sykepleier og 550.000 kr for spesialsykepleiere og jordmødre.
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.
  • Rett til sykelønn og ferie som ordinært ansatte.
  • Jobb kun der du vil.
  • Få din egen faste bemanningsansvarlig.

opplevelser

Når du jobber for Randstad Care kan du få store opplevelser på kjøpet og med reise og bolig dekket for deg. Vårt langstrakte land har mye å by på så hvorfor ikke jobbe en periode i Lofoten, på Helgeland eller i Bergen? Fleksibiliteten vi tilbyr sørger for at du enkelt kan tilrettelegge dine arbeidsperioder så du ikke risikerer å gå glipp av turer med venner eller barnas juleteater eller sommeravslutninger. 

I Randstad Care blir du tatt godt vare på, vi har jevnlige kurs og faglige oppdateringer. Alle ansatte får årlig oppdatering i HLR eller AHLR for de som arbeider innen akuttmedisin.

opplev vikarlivet med oss - du kommer ikke til å angre.

Unike opplevelser og faglig utvikling på et nytt sted eller i egen by? Med våre bemanningsrådgivere i ryggen, får du både fleksibilitet og trygghet på ett og samme sted.

kontakt oss.

Vi forstår at det kan oppstå mange spørsmål og er derfor her for deg når du har behov for det. Vi gleder oss til å høre fra deg.

bilde av christofer

christofer hedenstein

bemanningsansvarlig