Oppdatert 26 april 2019:

Se den denne artikkelen for presentasjon av vinnerne av eventet som ble gjennomført 25. april 2019 

For første gang i Norge vil Randstad undersøke hvem som er landets mest attraktive arbeidsgiver. Randstad globalt har i flere år gjennomført undersøkelsen Randstad Employer Brand Research, og etter over 15 år kommer den også hit til lands. 25. april vil vi dele hvilke selskap nordmenn har best inntrykk av i et stort event på Sentralen i Oslo, og nå gir vi deg som leser bloggen vår en unik invitasjon til å delta. Kanskje er det nettopp din virksomhet som går av med seieren?

rebrsome
rebrsome

Undersøkelsen er gjennomført ved at vi har intervjuet flere tusen nordmenn mellom 18 og 65 år om deres inntrykk av utvalgte selskaper, og andre spørsmål knyttet til employer branding. Rapporten vil gi unik innsikt i hvilke forhold som motiverer til å bytte jobb, og hva som er viktig for arbeidstakere. Som leder vil du få innsikt i hva som er unikt for egen bransje, og hva du bør fokusere på i din rekrutteringsstrategi for å tiltrekke deg de beste kandidatene.

landets mest kjente selskaper.

Selskapene som er undersøkt er de aller største og mest kjente virksomhetene i landet, fordelt på de fleste bransjer. Ingen av selskapene som er undersøkt er blitt forespurt om å delta, så dette er en totalt uavhengig undersøkelse. Respondentene er også jevnt fordelt i forhold til demografi og utgjør dermed et tverrsnitt av landets befolkning. Intervjuene er gjort av TNS Kantar på oppdrag fra Randstad. Til sammen har vi spurt flere tusen nordmenn, så resultatet vil basere seg på et særdeles representativt utvalg. 

Undersøkelsen vil danne grunnlag for en rapport som vil bli publisert på Sentralen i Oslo 25. april i en sal full av norske HR-ledere og andre som er interessert i å lære mer om hva som rører seg i norsk arbeidsliv.

Kvelden vil ledes av Anne Lindmo fra NRK, kjent fra programmer som Store Studio og Lindmo, samt flere ganger vinner av Gullruten.

disruptive HR

Hovedtaler for kvelden er Lucy Adams, tidligere HR-leder i BBC i London, og nå leder av Disruptive HR. Lucy har hatt rollen som HR-leder på toppnivå i Storbritannia over en årrekke før hun dannet sitt eget selskap, Disruptive HR.

Hun er en inspirerende og ettertraktet foreleser som snakker om sin erfaring fra HR-arbeid både på et strategisk og operasjonelt plan. Hennes praktiske innfallsvinkel, og målsetning er å "put the human back into Human Resources". Dette blir en lærerik sesjon som mange beslutningstakere og HR-ledere vil kunne kjenne seg igjen i. Mye av tankegangen til Lucy Adams kan også kjennes igjen i verdiene og måten Randstad tenker på HR. 

hvem er mest attraktive arbeidsgiver i 2019?

Høydepunktet under arrangementet er utdelingen av pris for Norges mest attraktive arbeidsgiver, Randstad Employer Brand Award. I tillegg til at vi kårer en vinner vil det også bli en utmerkelse for andre- og tredjeplass. I etterkant av kvelden vil vi dele en topp 20 liste, som forteller hvilke selskap i landet som er de mest attraktive. 

2020

Oppdatert juni 2019: Siden arrangementet nå er gjennomført er vi allerede i gang med å planlegge neste år. Er dette noe du, eller dine kollegaer, er interessert i å delta på neste år, så anbefaler vi deg å abonnere på bloggen vår. Som abonnent vil du få en tidlig invitasjon og muligheten til å melde deg på før alle andre. På arrangementet som vil bli gjennomført i mars 2020 vil du møte hyggelige kollegaer fra mange spennende selskap, og samtidig få unik innsikt som du kan implementere i dine egne strategier.

Lurer du på hvordan dette blir? Ta en titt på filmen nedenfor som viser klipp fra flere av 2018 arrangementene rundt om i verden.

about the author
christian-ny-kvadrat.jpg
christian-ny-kvadrat.jpg

Christian Børresen

IT & Marketing Director

Markedsdirektør i Randstad siden 2016. Har utdannelse innen pedagogikk og jus. Yrkeserfaring innen IT-ledelse, markedsføring og journalistikk. Brenner for kommunikasjon, medier og ny teknologi.

her kan du blant annet lese om trender i det norske arbeidsmarkedet, hvordan du kan rekruttere på en effektiv måte, samt få tips fra våre eksperter.

abonner her