Jobbe som sykepleier | Randstad

jobbe som sykepleier

Å jobbe som vikar gir de samme fordelene som hos en tradisjonell arbeidsgiver, samtidig som du også har muligheter til å forme din karriere som du vil.

Rett kompetanse til rett tid. Så enkelt. Så vanskelig. Derfor legger vi mye stolthet i å finne de beste sykepleierne til oppdrag som passer akkurat dem. Sykepleierne som kan faget ut og inn. Som vet hva som kreves når de kommer på jobb. Som møter kolleger og pasienter med et smil. Som holder hodet kaldt når andre for lengst har mistet det.

er dette deg?

Å levere det beste krever mye. Hos oss får du den opplæringen og oppfølgningen arbeidet krever. Vi kan tilby fleksibilitet og utfordringer, varierte arbeidsdager og konkurransedyktige betingelser. Vi er alltid på utkikk etter profesjonelle kandidater som ønsker å gjøre en forskjell for andre mennesker. Du vil treffe mange spennende personer. Og vi garanterer at du vil få oppleve de fineste øyeblikkene du kan drømme om. Men også de tyngste stundene. Ingen dager er like.

Vil du være med å skape bedre helsetjenester? I så fall hjelper vi deg gjerne med å finne oppdragene som passer for akkurat deg. Ta kontakt med en av våre medarbeidere.

kontakt oss

kontakt oss.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg? Kontakt en av våre hyggelige medarbeidere i dag.

 

kontakt oss

om å jobbe som sykepleier

Å jobbe som vikar gir de samme fordelene som hos en tradisjonell arbeidsgiver, samtidig som du også har muligheter til å forme din karriere som du vil. Du kan selv velge om du ønsker en tradisjonell ansettelse hos oss, eller om du foretrekker å drive ditt eget selskap.

Lønn


Det er vårt mål å tilby alle våre kandidater konkurransedyktige betingelser. Lønn avtales etter oppdrag, og vil avhenge av blant annet lengde og lokalisasjon på oppdraget. Hvordan lønnen utbetales vil avhenge om du ønsker å være ansatt hos oss eller underleverandør.

Kost og losji ved reise


Som ansatt hos oss besørger vi reise og bolig når du må jobbe borte fra hjemmet. Du vil før oppdraget begynner få hjelp til å booke reise og få informasjon om hvor du skal bo mens du jobber for oss.

Hva skjer første dagen på jobb?


Det første dagen på et nytt sted kan være nervepirrende. Oppdrag på nye steder begynner derfor alltid med en introduksjonsdag hvor du vil gå sammen med en annen sykepleier som vil gjøre deg kjent med avdelingen. Du vil også få nødvendig opplæring i utstyr og nettverksløsninger der det er nødvendig.

Kurs og kompetanseheving


Randstad tilbyr gratis kurs i avansert hjerte- og lungeredning, AHLR, til alle våre kandidater. Din kontaktperson kan også være behjelpelig med å diskutere muligheter for andre kurs og kompetanseheving basert på kompetansebehovet vi registrerer hos helseforetakene.

Hva forventer vi av deg som kandidat?


Vi legger mye stolthet i å tilby norske helseforetak rett kompetanse til rett tid. Det krever mye av oss, men det kreves også noe av deg. Som kandidat for oss forventer vi derfor at du:

  • Representerer oss og våre verdier på en god måte
  • At du jobber selvstendig og kan faget ditt
  • At du så langt det lar seg gjøre bidrar både personlig og faglig der du kan
  • Tar kontakt om du har noen spørsmål, slik at vi sammen kan løse situasjoner som oppstår underveis i oppdraget

Til gjengjeld skal vi sørge for at du trives, og at du får de utviklingsmulighetene og fleksibiliteten du ønsker!