Jobbe som sykepleier | Randstad

sykepleiere med hjerte for faget.

Å jobbe som vikar gir de samme fordelene som hos en tradisjonell arbeidsgiver, samtidig som du også har muligheter til å forme din karriere som du vil.

Randstad Care har levert personell til Helse-Norge siden 1992. Vi er blant de største selskapene i Norge, og som del av Randstad er vi også blant de aller største i verden. I vår administrasjon finner du mennesker som selv har lang erfaring fra helsevesenet eller bemanning knyttet til dette. I teamet for sykepleiebemanning er vi blant annet to sykepleiere og en intensivsykepleier som nå jobber med å følge deg opp i arbeid for oss. Vi kjenner avdelingene, spesialitetene og de ulike utfordringer du møter i arbeid som vikar. Du vil få den aller beste oppfølging av oss.

Vi har rammeavtaler med sykehus og kommuner over hele landet. Vi trenger flere sykepleiere, spesialsykepleiere og jordmødre.

fleksibilitet

  • Bestem ferien når du vil.
  • Jobb når det passer deg.  Du kan jobbe faste helger og turnus, men gjør det når det passer for familien og livet.
  • Mulighet for å prøve ulike arbeidssteder.

trygghet

  • Fast ansettelse med garantilønn er mulig.
  • Minimums grunnlønn i 100% er 470.000 kr for sykepleier og 550.000 kr for spesialsykepleiere og jordmødre.
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.
  • Rett til sykelønn og ferie som ordinært ansatte.
  • Jobb kun der du vil.
  • Få din egen faste bemanningsansvarlig.

opplevelser

I jobb for oss kan du få store opplevelser på kjøpet og med reise og bolig dekket for deg. Hva med å jobbe en periode i Lofoten, på Helgeland eller i Bergen? Se for deg midnattsolen i Nord-Norge og pepperkakebyen i Bergen. Olavsfestdager i Trondheim eller Stiklestadspelet. Få med deg barnas juleteater, sommeravslutninger og danseforestillinger. Reis på langhelg i London - valget er ditt når du bestemmer dine arbeidsperioder.

I Randstad Care blir du tatt godt vare på, vi har jevnlige kurs og faglige oppdateringer. Alle ansatte får årlig oppdatering i HLR eller AHLR for de som arbeider innen akuttmedisin.

kontakt randstad care

jobbe som sykepleier.

Vi er alltid på utkikk etter kandidater som bryr seg og som med profesjonell trygghet ønsker å gjøre en forskjell for andre mennesker. Vil du være med å skape bedre helsetjenester? Se våre ledige stillinger eller kontakt en av våre medarbeidere for en hyggelig prat.

ledige stillinger

lege - karusell.png

vi vil gjerne høre fra deg.

Vil du være med å skape bedre helsetjenester? I så fall hjelper vi deg gjerne med å finne oppdragene som passer for akkurat deg. Ta kontakt med en av våre medarbeidere.

 

kontakt oss