bemanning rett person raskt og enkelt.

I en verden som er i stadig endring, blir det vanskeligere å planlegge for fremtiden. I mer enn 50 år har vi levert bemanningsløsninger til store og små selskaper. Ved å bruke oss til bemanning, får du en fleksibel arbeidsstyrke og kan justere ressursene i henhold til dine behov.

book et møte med oss

gode grunner til å samarbeide med randstad.

Et stadig skiftende marked stiller større krav til fleksibilitet. Det å planlegge for fremtiden i samarbeid med oss kan hjelpe deg å få en fleksibel personalstyrke med rett kompetanse etter behov. Du kan leie inn kompetanse for den tiden du behøver, uavhengig av om det innebærer tilfeldig forsterkning, rask bemanning, prosjektteam eller du er i startfasen på å bemanne opp en funksjon.

Dersom din bedrift står overfor endringer, en arbeidstopp, et prosjekt som trenger ekstra ressurser for en periode, permisjoner eller sykemeldte, så kan Randstad hjelpe deg. Vi jobber kontinuerlig med å tilknytte oss dyktige medarbeidere, som kan være en ressurs for deg og din bedrift i en kortere eller lengre periode. I tillegg til å påse at du har rett person på plass til rett tid, håndterer vi også alt av lønn, sosiale kostnader og oppfølging av medarbeideren. Slik sikrer du at dine internt ansatte medarbeidere holder fokus på sin kjernevirksomhet fremfor å bruke tid på en ansettelsesprosess.

mennesker er vår viktigste ressurs

Våre rådgivere er eksperter på lokalt arbeidsliv, og vil jobbe tett sammen med deg for å finne de beste løsningene for dine behov. Last ned guiden vår for å lese mer om våre bemanningstjenester. 

last ned guide

Kriseåret 2020 viser at bemanningsbransjen utvilsomt har et viktig samfunnsoppdrag, som en naturlig aktør for å opprettholde og utvikle et velfungerende arbeidsmarked.

Bente Anni Ranum - salgssjef - Randsatd
illsustrasjonsbilde fra lager

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer