gode grunner til å samarbeide med randstad.

Et stadig skiftende marked stiller større krav til fleksibilitet. Det å planlegge for fremtiden i samarbeid med oss kan hjelpe deg å få en fleksibel personalstyrke med rett kompetanse etter behov. Du kan leie inn kompetanse for den tiden du behøver, uavhengig av om det innebærer tilfeldig forsterkning, rask bemanning, prosjektteam eller du er i startfasen på å bemanne opp en funksjon.

Dersom din bedrift står overfor endringer, en arbeidstopp, et prosjekt som trenger ekstra ressurser for en periode, permisjoner eller sykemeldte, så kan Randstad hjelpe deg. Vi jobber kontinuerlig med å tilknytte oss dyktige medarbeidere, som kan være en ressurs for deg og din bedrift i en kortere eller lengre periode. I tillegg til å påse at du har rett person på plass til rett tid, håndterer vi også alt av lønn, sosiale kostnader og oppfølging av medarbeideren. Slik sikrer du at dine internt ansatte medarbeidere holder fokus på sin kjernevirksomhet fremfor å bruke tid på en ansettelsesprosess.

ønsker du å vite mer?

Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

General