bemanning rett person raskt og enkelt.

I en verden som er i stadig endring, blir det vanskeligere å planlegge for fremtiden. I mer enn 50 år har vi levert bemanningsløsninger til store og små selskaper. Ved å bruke oss til bemanning, får du en fleksibel arbeidsstyrke og kan justere ressursene i henhold til dine behov.

kontakt oss

gode grunner til å samarbeide med randstad.

Et stadig skiftende marked stiller større krav til fleksibilitet. Det å planlegge for fremtiden i samarbeid med oss kan hjelpe deg å få en fleksibel personalstyrke med rett kompetanse etter behov. Du kan leie inn kompetanse for den tiden du behøver, uavhengig av om det innebærer tilfeldig forsterkning, rask bemanning, prosjektteam eller du er i startfasen på å bemanne opp en funksjon.

Dersom din bedrift står overfor endringer, en arbeidstopp, et prosjekt som trenger ekstra ressurser for en periode, permisjoner eller sykemeldte, så kan Randstad hjelpe deg. Vi jobber kontinuerlig med å tilknytte oss dyktige medarbeidere, som kan være en ressurs for deg og din bedrift i en kortere eller lengre periode. I tillegg til å påse at du har rett person på plass til rett tid, håndterer vi også alt av lønn, sosiale kostnader og oppfølging av medarbeideren. Slik sikrer du at dine internt ansatte medarbeidere holder fokus på sin kjernevirksomhet fremfor å bruke tid på en ansettelsesprosess.

illsustrasjonsbilde fra lager

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Kriseåret 2020 viser at bemanningsbransjen utvilsomt har et viktig samfunnsoppdrag, som en naturlig aktør for å opprettholde og utvikle et velfungerende arbeidsmarked.

Bente Anni Ranum - salgssjef - Randsatd

på jakt etter kompetanse?

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

våre fagområder

ønsker du å vite mer?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. send
  6.