Går behovet for arbeidskraft litt i bølger, eller oppstår det ofte hull i vaktlistene? Det er smart å bruke bemanningsbyrå for å ta unna toppene, tette vaktlistene og holde prosjektene i gang.

108-2
108-2

Å leie inn medarbeidere er et godt alternativ for bedrifter som har behov for fleksibel arbeidskraft for en periode. Det er bra for både deg og dine egne ansatte, og under får du fem gode grunner til å bruke bemanningsbyrå:

1. Det er fleksibelt

Gjennom et samarbeid med et bemanningsbyrå som Randstad får du en fleksibel og kompetent arbeidsstyrke og kan justere ressursene etter dine behov. Lei inn kompetansen du trenger uavhengig om det innebærer tilfeldig forsterkning, rask bemanning, prosjektteam eller om du er i startfasen på å bemanne opp en funksjon.

Å ansette i stor skala for kortvarige enkeltprosjekter kan være risikofylt.

2. Det er bra for dine ansatte

En kortsiktig løsning på mangel på personell kan være kostbart - både i form av overtidsbetaling og i form av sykemelding som følge av høyt arbeidspress.

Velger du å bruke bemanningsbyrå slipper du å slite ut egne ansatte, og får raskt tilgang til kompetente vikarer.

3. Det er tidseffektivt

Bemanningsløsninger kan frigjøre tid til kjernevirksomheten, og du slipper å gå gjennom tidkrevende og kostbare rekrutteringsprosesser for å finne kvalifiserte medarbeidere.

Vi hjelper deg å finne rett kompetanse etter behov, og har en aktiv og omfattende kandidatbase som kan tiltre på kort varsel. Så slipper du å bruke tiden din på å finne vikarer selv.

4. Du slipper arbeidsgiveransvaret

Bruker du bemanningsbyrå slipper du arbeidsgiveransvaret og all oppfølging som følger med - eksempelvis er det Randstad som tar seg av medarbeidersamtaler, lønn, pensjonsordning og andre ytelser. Dette frigjør tid som du kan bruke til kjernevirksomhet - og dermed lønnsomheten.

5. Velg “Revidert Arbeidsgiver”, det er trygt og ansvarlig

Velg et bemanningsbyrå som er “Revidert Arbeidsgiver” - det sikrer at du bruker et bemanningsbyrå som driver seriøst og profesjonelt. Som revidert arbeidsgiver er bemanningsbyrået underlagt en ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver.

Bemanningsbyrået Randstad er revidert arbeidsgiver, og mener det er viktig å være en god arbeidsgiver for alle utleide medarbeidere.

Kom i gang, send oss en forespørsel nå:

about the author
christian-ny-kvadrat.jpg
christian-ny-kvadrat.jpg

Christian Børresen

IT & Marketing Director

Markedsdirektør i Randstad siden 2016. Har utdannelse innen pedagogikk og jus. Yrkeserfaring innen IT-ledelse, markedsføring og journalistikk. Brenner for kommunikasjon, medier og ny teknologi.

her kan du blant annet lese om trender i det norske arbeidsmarkedet, hvordan du kan rekruttere på en effektiv måte, samt få tips fra våre eksperter.

abonner her