randstad i norge.

Randstad ble grunnlagt av Frits Goldschmeding og Ger Daleboudt i Nederland 1960, og er i dag etablert i 38 land. Vi er verdens største aktør innen HR- og bemanningsløsninger med 38.280 ansatte. Gruppen er børsnotert og nådde i 2019 en omsetning på 23,7 milliarder Euro.

Randstad kom til Norge i 2008 gjennom et oppkjøp av en lokal nisjespesialist og har siden den gang vokst til et markedsledende rekrutteringsselskap. I 2015 kjøpte vi opp Proffice i Norden. I november 2016 byttet vi navn, slik at alle Proffice-kontorene også fikk Randstad-navnet.

Spesialistselskapet Dfind er også et Randstad-selskap. Les mer om Dfind her
Vi er lokalisert over hele landet og har 14 kontorer.

verdier

I alt vi gjør arbeider og lever vi ut i fra våre kjerneverdier to know, to serve, to trust, striving for perfection og simultaneous promotion of all interests.

to know 

Vi er eksperter. Vi kjenner våre kunder, deres selskaper, våre
kandidater og vår forretning. I vår bransje er det ofte detaljene som teller
mest.

to serve

Vi oppnår suksess gjennom å alltid ville yte en enestående service som overgår kravene i vår bransje.

to trust

Vi viser respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler folk godt. 

striving for perfection

Vi søker alltid forbedring og nyskaping i det vi gjør. Vi er her for å glede våre kunder og kandidater. Dette gir oss “det lille ekstra”.

simultaneous promotion of all interests

Vi fremmer gjensidig fordel for alle parter, kunder, kandidater, våre ansatte og vår forretning. Vi ser det større bildet og tar vårt sosiale ansvar på alvor. Vår forretning må alltid komme samfunnet som helhet til gode.