bemanning og rekruttering innen lager, transport og logistikk.

Vi er spesialisert på bemanning og rekruttering innen lager, transport og logistikk og har derfor et stort nettverk med kvalifiserte medarbeidere som kan hoppe inn og prestere effektivt på kort varsel.

learn more

gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Bedrifter som jobber innen lager, transport og logistikk vet hvor avgjørende det er å kunne ha en fleksibel og kompetent arbeidsstyre som er klar til å håndtere svingningene i markedet. Vi har lang erfaring med å bemanne til virksomheter som har varierende behov gjennom sesongene. Vi har gode verktøy som håndterer rekrutteringer med et stort volum kandidater, slik at prosessene blir effektive og raske uten at det går ut over kvalitet og resultat. Vi kommer gjerne ut til deg for å presentere løsningene våre, og sammen se på hvordan vi ha bistå deg. 

Vi har levert bemanningsløsninger til mange av landets største virksomheter på dette området, og vet hvilke krav som stilles for å drifte dagens høyteknologiske løsninger. 

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Min rolle er å jobbe for gjensidig fordel for alle parter, både arbeidsgiver og arbeidstaker. Folk får jobb og bedrifter kompetanse. Det er viktig for meg at de jeg møter føler de blir sett, hørt og profesjonelt behandlet i alle prosesser de er i hos Randstad.

Faryal Anwar - personalkonsulent - Randstad
illustrasjonsbilde av snakkebobler

kontakt oss.

Ønsker du å snakke med en av våre rådgivere? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Du treffer oss på:
e-post: info@randstad.no
telefon: +47 400 21 400

Du kan også benytte kontaktskjemaet nederst på siden eller trykke på knappen under for informasjon om ditt lokale kontor.

våre kontorer
illustrasjonsbilde av gruppe mennesker rundt et bord

la oss komme i gang.

Trenger du nye ansatte?
Les mer om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å oppnå sitt potensial.

våre tjenester

når du er lei av brannslukking.

I usikre tider kjemper HR-avdelingen med å slukke den ene brannen etter den andre. Et selskap kan gå fra nedbemanningsprosesser i dag, til å rekruttere nye medarbeidere i morgen. I dagens situasjon er det viktigere enn noensinne å bygge en fleksibel arbeidsstyrke, slik at virksomheten er robust og klar for framtiden. 

les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

  1. Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Send
  6.