gode grunner til å velge oss når du trenger nye ansatte

Bedrifter som jobber innen lager, transport og logistikk vet hvor avgjørende det er å kunne ha en fleksibel og kompetent arbeidsstyre som er klar til å håndtere svingningene i markedet. Vi har lang erfaring med å bemanne til virksomheter som har varierende behov gjennom sesongene. Vi har gode verktøy som håndterer rekrutteringer med et stort volum kandidater, slik at prosessene blir effektive og raske uten at det går ut over kvalitet og resultat. Vi kommer gjerne ut til deg for å presentere løsningene våre, og sammen se på hvordan vi ha bistå deg. 

Vi har levert bemanningsløsninger til mange av landets største virksomheter på dette området, og vet hvilke krav som stilles for å drifte dagens høyteknologiske løsninger. 

Sammen med deg kartlegger vi hvilken kompetanse du trenger akkurat nå. Vårt mål er alltid en god match mellom behov og rett kompetanse.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din bedrift med?

Du treffer oss på e-post info@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.

General