Randstads behandling av personopplysninger. | Randstad

randstads behandling av personopplysninger.

generellt om randstads behandling av personopplysninger

Indivitets personlige integritet, og sikkerhet for den personopplysninger er viktig for Randstad, og alle dets datterselskaper i Norge ("Randstad" eller "vi") som er ansvarlig for å sørge for at dine personopplysninger behandles på en korrekt måte, og i henhold til gjeldende bestemmelser.

Å beskytte dine personopplysninger og integritet er en del av våre ansattes daglige jobb. Randstad kan få tilgang til dine personopplysninger på forskjellige måter, og behandler opplysninger om ulike type  kategorier registrerte, feks kandidater, konsulenter, kunder og kontaktpersoner hos kunder og leverandører. Når du er i kontakt med Randstad på en slik måte at vi behandler personopplysninger om deg, kommer du til å få informasjon om den spesifikke behandlinge, og der det er nødvendig mulighet til å samtykke. Feks registreres personopplysninger i forbindelse med kandidatkonto når du registrere CV hos oss.

Når det gjelder bruk av cookies på Randstads nettsteder, se Randstads retningslinjer for cookies.

dine rettigheter

Om du har spørsmål rundt Randstads behandling av personopplysninger er du når som helst velkommen til å ta kontakt med vårt personvernombud på e-post

Du har rett til å be om tilgang, rettelser og sletting av dine personopplysninger. Du kan også kan også be om begrensninger i behandlingen der du mener Randstad ikke har en berettiget interesse av å behandle dine personopplysninger.

Om du har en konto hos Randstad kan du via denne få tilgang til et digitalt skjema for å benytte deg av dine rettigheter til innsyn i personopplysningene. Om du ikke har konto, kan du fylle ut dette skjemaet. Når Randstad har mottat skjemaet fra deg vil du, om du ikke sendte det inn som kandidat, bli kontaktet for identifisering av deg som person.

Mottar du nyhetsbrev, oppdateringer fra Randstad-bloggen eller automatiske jobbsøk, så kan du når som helst endre på abonnementet knyttet til disse ved å klikke på linken nederst i mailen.