to kvinnelige sykepleiere

jobbe som sykepleier.

Å jobbe som vikar gir de samme fordelene som hos en tradisjonell arbeidsgiver, samtidig som du også har muligheter til å forme din karriere som du vil.

registrer deg

jobbe som sykepleier

mer enn bare en jobb

Randstad Care har levert personell til Helse-Norge siden 1992. Vi er blant de største selskapene i Norge, og som del av Randstad er vi også blant de aller største i verden. I vår administrasjon finner du mennesker som selv har lang erfaring fra helsevesenet eller bemanning knyttet til dette. I teamet for sykepleiebemanning er vi blant annet to sykepleiere og en intensivsykepleier som nå jobber med å følge deg opp i arbeid for oss. Vi kjenner avdelingene, spesialitetene og de ulike utfordringer du møter i arbeid som vikar. Du vil få den aller beste oppfølging av oss.

Vi har rammeavtaler med sykehus og kommuner over hele landet. Vi trenger flere sykepleiere, spesialsykepleiere og jordmødre.

fleksibilitet

 • Bestem ferien når du vil.
 • Jobb når det passer deg. Du kan jobbe faste helger og turnus, men gjør det når det passer for familien og livet.
 • Mulighet for å prøve ulike arbeidssteder.

trygghet

 • Fast ansettelse med garantilønn er mulig.
 • Minimums grunnlønn i 100% er 470.000 kr for sykepleier og 550.000 kr for spesialsykepleiere og jordmødre.
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.
 • Rett til sykelønn og ferie som ordinært ansatte.
 • Jobb kun der du vil.
 • Få din egen faste bemanningsansvarlig.

opplevelser

Når du jobber for Randstad Care kan du få store opplevelser på kjøpet og med reise og bolig dekket for deg. Vårt langstrakte land har mye å by på så hvorfor ikke jobbe en periode i Lofoten, på Helgeland eller i Bergen? Fleksibiliteten vi tilbyr sørger for at du enkelt kan tilrettelegge dine arbeidsperioder så du ikke risikerer å gå glipp av turer med venner eller barnas juleteater eller sommeravslutninger. 

I Randstad Care blir du tatt godt vare på, vi har jevnlige kurs og faglige oppdateringer. Alle ansatte får årlig oppdatering i HLR eller AHLR for de som arbeider innen akuttmedisin.

illustrasjonsbilde fra sykehus

la din neste jobb finne deg.

Vi tilbyr spennende stillinger hos helseforetak i hele Norge. Registrer deg via linken under eller ta kontakt med en av våre hyggelige bemanningsansvarlige for en uforpliktende prat.

registrer deg
illustrasjonsbilde fra sykehus

lynkarriere gjennom randstad care.

Som vikar i et bemanningsbyrå har du mange muligheter som helsearbeider. Vi har tatt en prat med Njål Kleivkås for å høre mer om valg av yrke, og bakgrunnen for at valget falt på Randstad Care som arbeidsgiver.

les artikkelen

ønsker du å komme i kontakt med oss?

 1. Du treffer oss på e-post care@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
 2. *
 3. *
 4. *
 5. send
 6.