jobbe innen life science.

Er du naturviter? Vi leter etter deg som ønsker videreutvikling og som kan gjøre en forskjell. Vi jobber med spennende kunder som kan tilby arbeidsplasser med høy fagkompetanse, og som ønsker det samme av sine nye medarbeidere. 

registrer deg

randstad care life science

Vi på Randstad Care life science leter etter de skarpeste naturviterne. vi leter etter de som vil utvikles og som kan gjøre en forskjell. Vi leter etter de som skiller seg ut fra mengden. 

Randstad har avtaler og samarbeid med noen av de største aktørene innen life-science industrien i dag. 

Randstad Care life science er spesialisert på alle stillinger der naturvitenskapelig utdannelse, kunnskap eller erfaring er påkrevd. 

Vi dekker alle stillingsnivåer innen life science som krever fagspesialisering. Dersom du vil høre mer om hva vi kan tilby deg som jobber innenfor området, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt eller registrere deg hos oss.

illustrasjonsbilde av kvinne med mikroskop

se hva som venter rundt neste sving.

Vi tilbyr spennende stillinger hos helseforetak i hele Norge. Se våre ledige stillinger eller ta kontakt med en av våre hyggelige bemanningsansvarlige for en uforpliktende prat.

ledige stillinger

ønsker du å komme i kontakt med oss?

  1. Du treffer oss på e-post care@randstad.no eller på telefon +47 400 21 400. Du kan også fylle ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
  2. *
  3. *
  4. *
  5. send
  6.