randstad employer brand research 2020.

*Eventet er nå gjennomført, men her kan du lese mer om vinnerne i årets kåring.* 

 

På årets arrangement, som holdes digitalt tirsdag 23. juni kl 14, vil du få god innsikt om employer branding og hvilke trender som kommer til å påvirke både norsk og internasjonalt arbeidsmarked i årene som kommer.

Randstad Employer Brand Award vil kåre Norges mest attraktive arbeidsgiver 2020. Undersøkelsen er gjennomført av TNS Kantar, og vi har snakket med et stort utvalg nordmenn i alderen 18-65 år, med lik fordeling mellom begge kjønn. Selve undersøkelsen for 2020 ble gjennomført i januar.

Dagens konferansier er Anne Lindmo. Høydepunktet under webinaret er utdelingen av pris for Norges mest attraktive arbeidsgiver. Webinaret varer fra kl. 14.00-14.30.

Eventet er gratis, og som påmeldt vil du få full tilgang til rapporten i etterkant.

 

konferansier, anne lindmo

Anne Lindmo

Anne Lindmo er en kjent og kjær programlederprofil, som i flere år har vært en av NRKs mest kjente fjes. Hun har vært ansatt i NRK siden 1994 og har blant annet ledet programmer som Store Studio, Sommeråpent og Spelemannsprisen. Siden 2012 har hun ledet sitt eget talkshow, Lindmo, på NRK1. Hun har vunnet Gullruten hele 5 ganger som programleder. Anne har også vunnet Seerprisen og Arne Hestenes sin Journalistpris.  

 

foredragsholder, eivind bøe

Eivind Bøe

Eivind Bøe er daglig leder for Randstad i Norge, noe han har vært siden 2016. Han har en spesiell interesse for enkeltmenneskets arbeid i den digitale tidsalderen vi er inne i. Verdiene av at alle får muligheten i arbeidslivet og viktigheten av rett arbeid til rett person, er hans hovedmotivasjon. Eivind har bred næringslivserfaring som konsulent, leder og  toppleder for blant annet Evry, Siemens og Ramirent. Eivind er utdannet siv. øk fra NHH og operativ offiser fra Sjøkrigsskolen. 

program.

sted: Digitalt event

14:00 – Program starter

  • Intro Anne Lindmo
  • Presentasjon av rapport – Eivind Bøe
  • Award – REBR 2020

14:25 – Avslutning 

Arrangementet er for deg som jobber som HR-leder og beslutningstaker.