kundeservicemedarbeider

olav rasmussen, randstad
omfang
engasjement
søk nå

om stillingen

arbeidsgiver
Randstad AS
arbeidssted
bergen, vestland
kategori
Økonomi
sektor
Privat
omfang
engasjement
stilling
Fulltid
kontakt
olav rasmussen
telefon
+4793038095
e-post
olav.rasmussen@randstad.no
søknadsfrist
snarest
søk nå

stillingsbeskrivelse

Brenner du for kundeservice?

På vegne av våre kunder ser vi etter Bergens beste kundeveiledere!

Randstad Bergen samarbeider tett med flere attraktive og spennende kundeserviceteam i Bergen. Vi samarbeider med bedrifter innen forsikringsbransjen, men har også kontakt med kundesentre i andre bransjer. I den forbindelse kan vi være din inngangsport til noe nytt og spennende. Arbeidshverdagen din vil bestå i å besvare innkommende telefoner og e-post fra eksisterende og nye kunder, gi den beste service til dem, og tilby dem produkter som vil gi dem nytteverdi i fremtiden. Du vil oppleve stor variasjon i henvendelser og spørsmål fra kunder. Derfor er det viktig at du ser hver enkelt samtale som unik! 

Våre samarbeidspartnere er vinnere av kundeserviceprisen i sitt segment, og stiller derfor høye krav til sine ansatte. Vi er derfor på jakt etter de aller beste kandidatene som kan holde et svært høyt servicenivå!

Mulige arbeidsoppgaver: 

 • Besvare henvendelser fra kunder på telefon, e-post og chat
 • Problemløsning og service i henhold til kundens behov
 • Rådgivning og mersalg av kundens produkter
Ønskede kvalifikasjoner: 
 • Høyere utdannelse på bachelornivå innen relevant fagområde (øk/adm, it, hr, lærer, førskolelærer, reiseliv, logistikk el. lignende)
 • Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
 • Kommuniserer svært godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Må kunne beherske å bruke telefon og andre digitale kanaler som arbeidsverktøy

Hvem er du?

 • Du må være utpreget serviceinnstilt og elske å snakke med mennesker. Du trives svært godt med telefon som arbeidsverktøy.
 • Du tør å by på deg selv og er en utpreget lagspiller
 • Du ønsker å arbeide i et sosialt miljø der du vil få grundig opplæring og utviklingsmuligheter
 • Du ser ikke problemer, bare utfordringer og løsninger
 • Det er en fordel dersom du kan trives med mersalg. Noen av våre kundesentre ønsker også kandidater som vil trives med salgsbudsjetter.
 • Vi ser etter kandidater med et ekstra glimt i øyet. Vi er på jakt etter deg som smiler i telefonen og som smiler til dine kolleger. 
Vi er stolte av å kunne si at flere av våre kundesentre kan vise til et svært godt arbeidsmiljø. Mange av våre utleide medarbeidere har fått fast stilling når anledningen byr seg. Dette kan være springbrettet du trenger for å finne din neste drømmearbeidsgiver! 

Vi tilbyr: 

 • Muligheter for jobb hos solide bedrifter i vårt nettverk.
 • Tett oppfølging av din konsulent i Randstad.
 • Tilgang til vårt fordelsprogram, Randstad 4U

Om dette er av interesse for deg ber vi deg søke på stillingen, med CV og en presentasjon av deg selv. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknader vurderes fortløpende, så søk gjerne i dag!

P.S. Har du spørsmål rundt det å være utleid via et bemanningsbyrå, hvilke fordeler det har og hva du kan forvente av Randstad som arbeidsgiver? Det kan du lese mer om her: https://www.randstad.no/jobbsoker/jobbe-for-randstad/

Om arbeidsgiver

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service tjenester. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward.I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no