drammen

Dr. Hansteins gate 9
3044 Drammen
Norge

åpningstider

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward. 

Randstad Drammen tilbyr bemanning og rekruttering i hele fylket med spesielt fokus på HR, administrasjon, marked, salg, kundeservice, lager og logistikk og produksjon.

Kontoret vårt ligger i sentrum av Drammen, rett ved Drammen togstasjon. Trenger du å ta bilen kan du parkere i et av parkeringshusene i sentrum, dog har vi ikke egen parkering å tilby.

På kontoret i Drammen finner du et engasjert, løsningsorientert  og motivert team med bred kompetanse innen bemanning og rekruttering. Vi har lang erfaring med å finne talenter til våre kunder i Drammen omegn og vi har et stort lokalt nettverk av både oppdragsgivere og kandidater. Vår lokalkunnskap i kombinasjon med vår erfaring innen bemanning og rekruttering gjør at vi finner de rette medarbeiderne for våre kunder. Velkommen til oss på kontoret i Drammen!

Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com.

I Norge spesialiserer vi oss på å levere HR-tjenester til et bredt spekter av kunder og bransjer. Vi leverer over hele landet, og har kontorer i de fleste store byene. 

ekte mennesker som ser potensialet i deg

Hos oss treffer du de aller beste rådgiverne, som gjør sitt ytterste for å finne de beste løsningene for deg. Uansett om du er på jakt etter ny jobb eller nye medarbeidere kan vi hjelpe deg.

profilbilde av Beate Hæhren Jørgensen

Beate Hæhre Jørgensen

Senior Advisor

profilbilde av Marit Braathen

Marit Braathen

salg- og pesonalkonsulent

profilbilde av Mona Solbraa-bay

Mona Solbraa-Bay

Senior Advisor

profilbilde av Lene Eriksen

Lene Eriksen

Business Area Director

profilbilde av bård espelid

Bård Espelid

salg- og personalkonsulent