drammen

Dr. Hansteins gate 13
3044 Drammen
Norge

åpningstider

specialties

  • Rekrutteringsbyrå

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward. 

Randstad Drammen tilbyr bemanning og rekruttering i hele fylket med spesielt fokus på HR, administrasjon, marked, salg, kundeservice, lager og logistikk og produksjon.

Kontoret vårt ligger i sentrum av Drammen, rett ved Drammen togstasjon. Trenger du å ta bilen kan du parkere i et av parkeringshusene i sentrum, dog har vi ikke egen parkering å tilby.

På kontoret i Drammen finner du et engasjert, løsningsorientert  og motivert team med bred kompetanse innen bemanning og rekruttering. Vi har lang erfaring med å finne talenter til våre kunder i Drammen omegn og vi har et stort lokalt nettverk av både oppdragsgivere og kandidater. Vår lokalkunnskap i kombinasjon med vår erfaring innen bemanning og rekruttering gjør at vi finner de rette medarbeiderne for våre kunder. Velkommen til oss på kontoret i Drammen!

Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com.

I Norge spesialiserer vi oss på å levere HR-tjenester til et bredt spekter av kunder og bransjer. Vi leverer over hele landet, og har kontorer i de fleste store byene. 

ekte mennesker som ser potensialet i deg

Hos oss treffer du de aller beste rådgiverne, som gjør sitt ytterste for å finne de beste løsningene for deg. Uansett om du er på jakt etter ny jobb eller nye medarbeidere kan vi hjelpe deg.