Omstilling - Coaching og bistand ved nedbemmaning | Randstad | Randstad

omstilling coaching utformet for ditt behov.

Mange forbinder omstilling med ensidig fokus på nedbemanning, men vårt team kan være viktige støttespillere lenge før din bedrift skal gjennom en større omstilling.

kontakt oss

Omstilling coaching utformet for ditt behov

Vårt spesialistselskap, Dfind, er spesialister innen outplacement, individuell prestasjonsutvikling og kompetansekartlegging. Det er mange som forbinder omstilling med ensidig fokus på nedbemanning i dag – men vårt team kan være viktige støttespillere lenge før din bedrift skal gjennom en større omstilling. Vi arbeider med velprøvde metoder, etisk adferd og støtter gjennom coaching. Vi har en metodisk tilnærming som er utprøvd over flere år i flere land. De grunnleggende forutsetningene for vår metodikk ligger i den enkeltes unike verdi og hva denne betyr for den enkelte arbeidstakers suksess. Mer enn 60 000 mennesker har gjennomgått vårt program siden 1991.

Dfind kan også være med å gjøre kompetansekartlegging. Er du ny som leder og vil ha oversikt over den kompetansen du skal lede? Er selskapet i en presset situasjon og må tilpasse seg endrede markedsforhold? Da kan vi være en viktig samarbeidspartner slik at du raskt blir bedre rustet til å levere resultater.

mer om Dfind

tilbake til oversikten over våre tjenester

fagområder - karusell.jpg

på jakt etter kompetanse?

Vår suksess er basert på vår unike evne til å finne de rette menneskene til din virksomhet. Gjennom bemanning og rekruttering kan vi hjelpe deg innenfor de fleste fagområder.

våre fagområder

kontakt oss

kontakt oss.

Ønsker du å vite mer om hva Randstad kan gjøre for deg og din virksomhet? Kontakt vårt sentralbord på telefon 400 21 400 eller send inn en forespørsel via linken under.

 

send en forespørsel

workforce360